Dansk webshop - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Bruges af professionelle

Vores massagepistoler benyttes bl.a. af elite svømmere, håndbold-, fodbold-, basket- og landsholdspillere, samt fysioteurapeuter og massører i hele landet, som led af optimering og hurtigere/bedre restituering.

5 stjerner på Trustpilot

Vores kunder har givet os 5 stjerner på Trustpilot, hvilket betyder utroligt meget for os. Kunden kommer altid i første række hos og det er vigtigt for os at du går herfra med en god oplevelse.

8000+ tilfredse kunder

Vi har solgt over 8000 massagepistoler, dette gør at du trygt kan handle hos os, velvidende at vi leverer et produkt af høj kvalitet.

Kompetent kundeservice

Venlig, hurtig og kompetent kundeservice. Vi svarer normalt inden for få timer. Vi er her for dig både før, under og efter købet. Vi sidder også klar ved telefonen, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du er det mindste i tvivl.

Hurtig levering

Bestil inden 15.00 og få din ordre sendt afsted samme dag. Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde at du har din bestilling allerede næste dag!

Høj kvalitet

Vi leverer produkter af høj kvalitet, som gennemgår flere kvalitetstjek på vej til dig, som forbruger. 

Garanti

Vi yder fuld garanti. Så skulle du mod forventning opleve at der er en fejl på dit produkt, udbedrer/ombytter vi selvfølgelig med det samme.

Hvem står bag Recoverym8?


Jeg hedder Rasmus Lund, er 33 år og bosat på Frederiksberg, København. Jeg er uddannet kostvejleder og har selv dyrket bodybuilding/styrkeløft igennem de sidste 9 år. Da jeg selv befinder mig i træningsmiljøet, ved jeg hvor meget det betyder at være skadesfri og restituere bedst muligt. Det kan dog hurtigt blive en dyr affære at gå til massør flere gange om måneden, og jeg begyndte derfor at undersøge mulighederne for at anskaffe mig en massagepistol. Men her blev jeg mødt af tårnhøje priser. Jeg har derfor startet Recoverym8, for at kunne tilbyde kvalitet, uden at du skal bruge op mod 5000,- for at anskaffe dig en ordentlig massagepistol.


Har du spørgsmål omkring et eller flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, anvende vores live chat(nederst i højre hjørne) eller skrive til os på info@recoverym8.dk.


Jeg glæder mig til at handle med dig.


Rasmus Lund,