Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek
De første!

Vi var en af Danmarks absolut første forhandlere af massagepistoler og gjorde massagepistolen til allemandseje. Vi har derfor STOR erfaring med massagepistolerne og hele vejen igennem sørget for at udvikle og stå forrest når det kommer til kvalitet.

Bruges af professionelle

Vores massagepistoler benyttes bl.a. af elite svømmere, håndbold-, fodbold-, basket- og landsholdspillere, samt fysioteurapeuter og massører i hele landet, som led af optimering og hurtigere/bedre restituering.

5 stjerner på Trustpilot

Vores kunder har givet os 5 stjerner på Trustpilot, hvilket betyder utroligt meget for os. Kunden kommer altid i første række og det er vigtigt for os at du går herfra med en god oplevelse.

Hjælpsom kundeservice: Før, under og efter køb.

Venlig, hurtig og kompetent kundeservice. Vi svarer normalt inden for få timer. Vi er her for dig både før, under og efter købet. Vi sidder også klar ved telefonen, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du er det mindste i tvivl.

Hurtig levering

Bestil inden 14.30 og få din ordre sendt afsted samme dag. Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde at du har din bestilling allerede næste dag!

Høj kvalitet

Vi leverer produkter af høj kvalitet, som gennemgår flere kvalitetstjek på vej til dig, som forbruger. 

Garanti

Vi har 2 års reklamationsret på alle vores produkter. Så skulle du mod forventning opleve at der er en fejl på dit produkt, udbedrer/ombytter vi selvfølgelig uden problemer.

Hvem står bag Recoverym8?



Jeg hedder Rasmus Lund og er 36 år. Jeg er uddannet kostvejleder og har selv dyrket bodybuilding/styrkeløft igennem de sidste 12 år. 

Hele Recoverym8 rejsen startede på en lidt anderledes måde, da min kone og jeg fik en dejlig lille pige, som blev født med en misdannelse på luft- og spiserør. Det resulterede i at vi begge blev revet ud af arbejdsmarkedet, røg ind og ud af hospitaler, for at ende med at bo over et år på børnehospice.

Da vores datter efter en større operation i London, begyndte at få det bedre, blev det springbrættet til at starte Recoverym8 op. 

Under hele forløbet med vores datter, fandt jeg hurtigt ud af at det ikke kun er personer der træner ekstremt meget, der ville have gavn af massage produkter m.m. Al den stress og traumatiske oplevelser satte sig som spændinger over alt i kroppen. Derfor satte jeg mig for at hjælpe så mange mennesker som muligt, med at slappe af og få løsnet op i spændinger m.m. Om spændingerne så er opstået gennem stress, dårlige arbejdsstillinger, skæve løft, træning, skader eller noget helt andet så vil vores produkter hjælpe med at få løsnet op og få dig til at slappe af.


Har du spørgsmål omkring et eller flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, skrive til os på info@recoverym8.dk eller ringe på 60612358


Vi glæder os til at handle med dig.


Rasmus Lund,


Pricerunner købsgaranti Recoverym8