Afhent i Valby 
- Leveringstid: 1-2 hverdage - Fri fragt over 999,- 

2 x Recoverym8 Smartcup (Elektronisk cupping) (TILBUD 2 STK)

DKK 1.998,00
DKK 909,00
Antal
1
Tilføj til kurv

Vi kan nu med stor glæde løfte sløret for vores helt nye Recoverym8 Smartcup.

En elektronisk, batteridrevet og trådløs cupping løsning med RLT (Red Light Therapy) til dig der gerne vil kunne få cupping lige når det passer dig. Enheden har genopladeligt batteri, vejer kun 200g, og er ca. 8x8cm, samtidig er den yderst støjsvag. Der medfølger 3 forskellige størrelser kopper.

Vores Smartcup gør brug af traditionel cupping, pulserende cupping (sug/frigivelse), Gua Shua (scraping) og RLT (Red Light Therapy) som bl.a. hjælper mod smerter og spændinger, øge blodcirkulationen, inflammation, m.m.

Den har 5 programmer at vælge imellem, 5 forskellige sugestyrker og 3 forskellige størrelser kopper. Dette er med til at gøre at du nemt kan tilpasse din Smartcup til lige netop dit behov. 

Der er både mulighed for at vælge et program der veksler mellem sug og frigivelse, program med statisk/konstant sug, eller scraping/Gua Sha som er er en gammel kinesisk behandlingsteknik som har været brugt i tusindvis af år i Østen. Det er en massageteknik som som sætter kroppens helingsprocesser i gang og frigør alle de ophobede affaldsstoffer i kroppen.
Studier:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6231582/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5525375/


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4126803/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4148276/
https://www.minervamedica.it/en/journals/europa-medicophysica/article.php?cod=R33Y2017N04A0603
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28292696/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5523874/Specifikationer
Vægt
200 g
Motor
Støjsvag motor med høj ydeevne
Tryksensor
Viser hvor meget tryk der påføres
Indstillinger
5 forskellige indstillinger (modes)
Sugekraft
5 niveauer
Støjniveau
30-50 dB

Sugeintensitet
-60~0 kPa
Display
LED-indikatorer. Trykknap til tænd/sluk, til valg af sugekraft og til valg af indstilling
Batteritid
Op til 3 timer (1800mAh) 3.7V
Ladetid
Ca 2.5 timer
Strømforbrug
5 watt
Certifikater
CE, ROHS, FCC
Hvad er der i pakken?

2 x Recoverym8 Smartcup

6 ekstra bomuldsfiltre

3 forskellige størrelser kopper (Lille, mellem, stor)

Dansk/Engelsk manual

Sikkerhedssnor

Ladekabel


Vejledende brug af vores Smartcup

Vores Recoverym8 Smartcup er en helt ny elektronisk og dynamisk form for cupping, som kan bruges på det meste af kroppen. Cupping er en gammel Kinesisk behandlingsform som også er brugt flittigt af behandlere i Danmark. Cupping er især effektivt mod spændinger og bruges typisk på ryg, nakke, lår, baller, skuldre og bryst. 

Med vores Smartcup kan du nu selv klare dette hvor som helst, når som helst. Du tænder enheden, vælger program og sugestyrke, og så placerer du den på det ønskede sted på kroppen. Det bliver ikke meget nemmere. 

En behandling varer 10 minutter, men kan stoppes når som helst. Det anbefales dog at bruge den mindst 4 minutter på samme sted for at opnå effekt.

For større og hurtigere effekt benyttes flere enheder samtidig.

Brug ikke på sår, blå mærke m.m.

Hvad er Cupping og Gua Sha?

Cupping:
Cupping, som også nogle gange bliver kaldt vakuumterapi, øger blodcirkulation, løsner op i dybe spændinger og frigiver affaldsstoffer. Behandlingsformen er yderst effektiv ved spændinger i især nakke og ryg, kredsløb problemer, ødemer og meget mere. 

Cupping har været anvendt i Asien i mange tusinde år og er derfor en helt utroligt gennemtestet behandling. Kort fortalt sættes en hul genstand på det ønskede sted på kroppen, hvorefter der skabes vakuum i den. Dette er med til at skabe undertryk i huden og det underliggende væv, hvilket er med til at give en masse ilt og næring til det behandlede område. Cupping øger blodgennemstrømning og frigiver affaldsstoffer, som så transporteres ud i lymfesystemet og derfra videre ud af kroppen.

Gua Sha:
Gua Sha er endnu en gammel kinesisk behandlingsteknik som har været brugt i tusinder af år i Asien. Det er en teknik hvor du skraber på huden for på den måde at fjerne smerter, spændinger og affaldsstoffer (Gua betyder "at skrabe" Sha betyder (røde pletter / rødmen)) 

Gua Sha går i sin helhed ud på at du gentagende gange skraber på et område (olie er at foretrække her) - Her vil du opleve at der kommer røde pletter nogle af de steder du skraber, dette er et godt tegn, og her problemområderne ligger. Du vil derfor typisk oplever disse røde pletter når du skraber over særligt spændte og smerteplagede områder. 


Vores Smartcup giver dig mulighed for at lave traditionel cupping, dynamisk cupping (sug/frigivelse) og Gua Sha kombineret med et let vakuum så du kan skrabe og trække i fibrene. 


Gør Smartcupping ondt?

Nej cupping gør ikke direkte ondt. Dog vil det kunne mærkes mere alt efter hvor kraftigt sug/vakuum du vælger og hvor spændt du er i området du behandler. Cupping kan beskrives som at det "strammer" i huden ved området der behandles. Du kan med fordel benytte olie for en mere behagelig behandling.

Efter behandling bør du forvente et mærke på det behandlede område, ligesom ved traditionel cupping. Det forsvinder efter 3-5dage. For nogle vil det gå hurtigere, det kommer an på hudtype, behandlingstid, affaldsstoffer m.m.


Hvad kan vores Smartcup hjælpe med?

Frigivelse af affaldsstoffer

Helingsprocesser 

Blodcirkulation

Inflammation

Spændinger

Ødemer

Smerter

Slidgigt

Recoverym8 elektronisk cupping
Dynamisk cupping Recoverym8
Bedste elektroniske cupping