Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Bambus tyngdedyne

1.300 DKK
975 DKK

Køb her: Bambus tyngdedyne - Bemærk at denne vare sælges via thenap.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Få den bedste nattesøvn med vores tyngdedyne - den innovative tyngdedyne, som er skabt til at hjælpe dig med at falde i dyb søvn.

Vores dyne er fremstillet af 100% åndbart bambus og er fyldt med støjfri glasperler, som er jævnt fordelt over hele din krop, for at give en følelse af tryk, der kan hjælpe med at reducere stress og angst, og give dig en mere rolig og afslappende søvn.

Ny forskning viser, at tyngdedyne kan hjælpe med at øge produktionen af serotonin og melatonin i kroppen, hvilket kan forbedre din nattesøvn. En undersøgelse fra Journal of Sleep Medicine & Disorders viste, at personer, der anvendte en vægtet dyne, sov dybere og vågnede mindre op om natten. En anden undersøgelse, udført af American Occupational Therapy Association, påpegede også, at vægtede dyner kan hjælpe med at mindske stress og angst og øge kvaliteten af din søvn.

Vores tyngdedyne er tilgængelig i forskellige vægtklasser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine individuelle behov. Vi går ind for bæredygtighed og benytter kun miljøvenlige og bæredygtige materialer til vores dyner. På den måde kan du forbedre din nattesøvn og samtidig tage et skridt i den rigtige retning for at passe på planeten.

Tag den ultimative afslapning til dig i dag ved at prøve vores tyngdedyne og opleve en dybere, mere afslappende søvn, end du nogensinde har prøvet før!

Pricerunner købsgaranti Recoverym8