Afhent i Valby - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Telefonen er desværre lukket pt grundet underbemanding. Forventes åben igen i uge 33.

Hjemmetræning PRO

DKK 1.496,00
DKK 999,00
Køb udvidet garanti og tilbehør her
Antal
1
Tilføj til kurv
Hvad er der i pakken? (klik på varen for at læse mere):


Recoverym8 PRO massagepistol

  • Har du dårlige arbejdsstillinger og skæve/tunge løft hver dag, hvilket resulterer i ømme muskler og spændinger i kroppen?
  • Er du meget aktiv i din hver dag, enten gennem løb, styrketræning eller andet?

Så er vores massagepistol lige noget for dig

Læs mere her


Træningselastik sæt

I dette sæt får du 5 lange elastikker i forskellig modstand, de kan enten bruges enkeltvis eller sættes sammen for at øge modstanden og dermed sværhedsgraden på øvelsen. Der medfølger 2 håndtag, 2 ankelstropper og et døranker. Håndtag sørger for at du nemt kan holde i elastikkerne ved f.eks. skulder, ryg eller brystøvelser - eller du kan benytte ankelstropperne til nemt sætte elastikkerne fast rundt om anklerne og lave et hav af ben/maveøvelser. Dørankeret gør det mulig at sætte elastikkerne fast i en dør og på den måde nemt lave trækøvelser, brystøvelser og meget andet. 


Booty bands

Disse elastikker bruges ofte til samme funktion som ovennævnte elastikker. De bruges dog også til genoptræning/træning af mange forskellige muskelgrupper. Der medfølger et hæfte med basisøvelser, men kun fantasien sætter grænser. Der er 5 forskellige elastikker i en pakke, med forskellig modstand.


Foam roller

En foam roller er kort fortalt et cylinderformet redskab, som er lavet i hårdt skum. Formålet er, som navnet antyder, at man skal ”rulle” kroppen hen over redskabet for at løsne op i muskulaturen og fremme restitutionen fx efter træning. Når du ruller på foam rolleren, presser du nemlig direkte på musklerne, og det sender mere blod til musklen, som gør, at du restituerer bedre og løsner op i dybe spændinger.

Læs mere her