Afhent i Valby - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Recoverym8 Massagepistol

DKK 899,00
DKK 599,00
Køb udvidet garanti og tilbehør her
Antal
1
Tilføj til kurv
Her får du en virkelig billig massagepistol, der både er trådløs og støjsvag. Den har hele 20 hastigheder, hvilket gør det nemt at finde lige præcis den hastighed/det tryk, som du har brug for. Samtidig har den et display, hvor du nemt kan se den valgte hastighed og hvor meget strøm der er tilbage. Der medfølger rejsetaske og, 6 forskellige massagehoveder og oplader.

Til dig som både vil have en billig massagepistol men også er kvalitetsbevidst.

Har du brug for udvidet garanti? Læs mere her

Specifikationer
Vægt
1 kg
Motor
55mm 30w motor (Bemærk: De fleste massagepistoler på det danske marked har en 48mm motor, hvilket gør at de kan klare mindre modstand og dermed let går ud)
Slagdybde
10 mm
Støjniveau
40-60 dB
Hastighed
20
Display
Touchscreen med hastighed og batteri niveau
Slag/minut
Op til 3200
Batteritid
Op til 3 timer (2500mAh) 16.8V
Certifikater
CE, ROHS, FCC
Hvad er der i pakken?

Recoverym8 massagepistol

6 Forskellige massagehoveder

Dansk brugervejledning

Transporttaske

Oplader


Vejledende brug af de 6 massagehoveder

Gaffel hovedet er specielt godt til at massere f.eks. langs rygrad og akillessene.

Patron hovedet er specielt godt til dybdegående massage / trigger point. Den spidse form gør at det er ideelt til at massere meget specifikke steder, og gør det derfor nemmere at bruge i områder hvor det ellers er svært at komme til med de andre massagehoveder.

Kugle hovedet er specielt godt til all-around afslappende / wellness massage, da det er af blødere materiale. Dette gør det også ideelt at massere med ved nakken og andre lidt mere fintfølende områder, som helst ikke skal irriteres/stimuleres for meget.

Rundt fladt hoved er specielt godt til at massere de store muskelgrupper som f.eks. lår og baller / glutes, da det er af en hårdere plast end det kugleformede og derfor giver en kraftigere tryk og derfor arbejder dybere i musklen.

Deep-tissue hovedet er specielt godt til at give dybdegående massage / trigger point. Det minder på mange måder om det patron formede massagehoved, men er lidt mere spidst og vinklet anderledes, og vil derfor kunne anvendes steder hvor det patron formede massagehoved ikke kan.

Bredt fladt hoved er specielt godt til at massere omkring skulderbladene og nakken. Måden det er bygget på, gør at det er utroligt effektivt til at "skrabe" langs muskelfibrene og fungerer derfor utroligt godt stort set over hele kroppen.

Recoverym8 god massagepistol
Signe Massagepistol Numse
Sanne Troelsgaard Recoverym8 Massagepistol
Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et trådløst massageapparat der benytter slagterapi og utroligt effektivt går ind og stimulerer det behandlede område og dermed lindrer og løsner op i ømme og stive muskler. Læs mere her

Hvem kan bruge en massagepistol?

Det kan alle, med få undtagelser. Mange tror fejlagtigt at massagepistolen kun er til sportsudøvere, men har du generelt spændinger i nakken, eller andre steder i kroppen, efter for meget stillesiddende arbejde, kan en massagepistol hurtigt blive din nye bedste ven. 

Har du pacemaker, lider af hjerteproblemer, eller andre alvorlige diagnoser, bør du altid henvende dig til egen læge inden brug.

Hvad kan en massagepistol hjælpe med?

Spændingshovedpine

Uro i kroppen

Fibromyalgi

Generelle spændinger i kroppen

Ømme muskler

Øget blodcirkulation (har du f.eks. haft en skade, kan dette være meget fordelagtigt for dig)

Opvarmning før træning (øget bevægebane)

Restituering