Dansk webshop - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Telefonen er lukket i uge 27 og der kan opleves længere svartid på mail grundet ferie!

Recoverym8 GO (mini)

DKK 699,00
DKK 499,00
Køb udvidet garanti og tilbehør her
Antal
1
Tilføj til kurv
Denne mini massagepistol er utroligt støjsvag og transportabel. Den har 4 hastigheder og vejer KUN 500g. Den lave vægt samt lille størrelse gør den yderst transportabel og nem at have med på farten. Den vil også være ideel til ældre, folk der med skader/gigt i hånd/håndled, eller til dig der ganske enkelt ønsker en helt utrolig lille og let massagepistol som ikke gå på kompromis med styrken!

Lad dig ikke snyde af denne massagepistols størrelse. Den har helt nyudviklet teknologi som giver en utrolig stærk og intelligent motor i sig, så hvis du påfører mere tryk, regulerer den helt automatisk op i styrke. 

Er du en stor gut på 100 kg eller søger den mest dybdegående form for massage, anbefaler vi at du tager et kig på en af vores andre modeller.

Specifikationer
Vægt
500 g
Motor
48mm 30w motor
Slagdybde
8 mm
Støjniveau
20–35 dB
Hastighed
4
Display
LED lamper i bunden af massagepistolen viser strøm- og hastigheds niveau
Batteritid
Op til 6 timer (2000 mAh) 12V
Certifikater
CE, ROHS, FCC
AI smartchip
Intelligent smartchip udligner når der trykkes ekstra hårdt, ved at opjustere hastigheden


Hvad er der i pakken?

Recoverym8 GO (mini) massagepistol med intelligent motor

4 Forskellige massagehoveder

Dansk brugervejledning

Transporttaske

Opladerkabel (oplades via USB, du kan derfor lade via pc/bærbar, powerbank eller ved hjælp af det adapterstik der normalvis følger med til mobiltelefoner og lignende)


Vejledende brug af de 4 massagehoveder

Gaffel hovedet er specielt godt til at massere f.eks. langs rygrad og akillessene.

Patron hovedet er specielt godt til dybdegående massage / trigger point. Den spidse form gør at det er ideelt til at massere meget specifikke steder, og gør det derfor nemmere at bruge i områder hvor det ellers er svært at komme til med de andre massagehoveder.

Kugle hovedet er specielt godt til all-around afslappende / wellness massage, da det er af blødere materiale. Dette gør det også ideelt at massere med ved nakken og andre lidt mere fintfølende områder, som helst ikke skal irriteres/stimuleres for meget.

Rundt fladt hoved er specielt godt til at massere de store muskelgrupper som f.eks. lår og baller / glutes, da det er af en hårdere plast end det kugleformede og derfor giver en kraftigere tryk og derfor arbejder dybere i musklen.

Recoverym8 GO (mini)
Recoverym8 GO lille let massagepistol
Lille massagepistol med lang batteritid Recoverym8
Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et trådløst massageapparat der benytter slagterapi og utroligt effektivt går ind og stimulerer det behandlede område og dermed lindrer og løsner op i ømme og stive muskler. Læs mere her

Hvem kan bruge en massagepistol?

Det kan alle, med få undtagelser. Mange tror fejlagtigt at massagepistolen kun er til sportsudøvere, men har du generelt spændinger i nakken, eller andre steder i kroppen, efter for meget stillesiddende arbejde, kan en massagepistol hurtigt blive din nye bedste ven. 

Har du pacemaker, lider af hjerteproblemer, eller andre alvorlige diagnoser, bør du altid henvende dig til egen læge inden brug.

Hvad kan en massagepistol hjælpe med?

Spændingshovedpine

Uro i kroppen

Fibromyalgi

Generelle spændinger i kroppen

Ømme muskler

Øget blodcirkulation (har du f.eks. haft en skade, kan dette være meget fordelagtigt for dig)

Opvarmning før træning (øget bevægebane)

Restituering