Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Bemærk: De næste 14 dage sender vi kun pakker afsted søndag & onsdag aften
Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek
Vil du gerne træne effektivt, uanset hvor du befinder dig? Så er en slyngetræner det rette valg for dig. Slyngetræning er nemlig en nem og effektiv træning med kropsvægt, som både kan udføres hjemme, i fitnesscentret og udendørs. Med en slyngetræner kan du træne hele kroppen uanset dit træningsniveau. Du kan nemlig selv gøre det nemmere og sværere at udføre de forskellige øvelser blot ved at ændre på vinklen, eller hvor meget vægt du lægger i.
p class="MsoNormal">

 

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan en slyngetræner fungerer, og hvem der kan bruge den.

 

Hvordan fungerer en slyngetræner?

En slyngetræner, som også kaldes en suspensionstræner, er et effektivt redskab til at træne hele kroppen ved hjælp af kropsvægt. Slyngetræneren gør det muligt at justere, hvor meget modstand du har brug for, så du er sikret en effektiv helkropstræning uanset niveau.

 

Slyngetræneren bruges til funktionel træning, som er en træningsform, der tager hensyn til kroppens naturlige bevægelser. Det betyder, at du ikke tvinger kroppen ud i stillinger, som føles unaturlige og ubehagelige, hvilket du kan risikere, hvis du bruger træningsmaskiner. Det er derfor en mere skånsom træning, som samtidig er skadesforebyggende, så du kan styrke din krop i mange år endnu.

 

Hvad består en slyngetræner af?

Selve slyngetræneren består af lange stropper med indbyggede håndtag og fodholdere, som kan justeres efter formålet. Når du skal træne, sætter du stropperne fast på noget stabilt, fx en dør i hjemmet, og når slyngetræneren sidder fast, er du klar til at lave forskellige øvelser med kropsvægt.

 

Slyngetræneren er nem at sætte op og tage ned igen, så du ikke behøver at have den hængende fremme, når du ikke bruger den. Slyngetræneren fylder ikke meget, når du ruller den sammen, og eftersom den kun vejer 1 kg, er den nem at flytte frem og tilbage.

 

Hvem kan bruge en slyngetræner?

Slyngetræning er for alle, der kan lide at bevæge sig og gerne vil styrke sin krop. Uanset om du er begynder eller øvet, kan du bruge en slyngetræner, da det er nemt at ændre belastning og øvelser efter niveau. Der findes nemlig et væld af forskellige øvelser, som du kan lave med en slyngetræner, og du kan derfor starte stille og roligt ud og så løbende øge kompleksiteten, som du bliver stærkere og mere komfortabel med slyngetræneren. Slyngetrænere bliver også tit brugt til genoptræning, til optimering af bevægebane og til udstræk.

 

Slyngetræning kan både udføres derhjemme, i fitnesscentret og udenfor. Du kan sagtens få en god træning ved at bruge slyngetræneren alene, men du kan også bruge den som supplement til din træning med kettlebells eller i forbindelse med din løbetur, hvor du fx kan sætte slyngetræneren fast i et træ og træne udendørs. Slyngetræneren er også velegnet til dig, som rejser meget, og som ikke vil gå på kompromis med din træning.

 

Find den bedste slyngetræner

Den bedste slyngetræner er kort fortalt den, du får brugt. Det nytter ikke noget at have den dyreste og mest populære på markedet, hvis den alligevel bare ligger i skabet og samler støv.

 

Når du skal vælge en slyngetræner, er det en god idé at kigge på pris, slidstyrke, anvendelighed og opbevaring.

 

Pris: Er slyngetræneren prisen værd i forhold til, hvad du får, og hvor meget du vil bruge den?

 

Slidstyrke: Hvilke materialer er slyngetræneren lavet af, og er det holdbare materialer, så du kan bruge din slyngetræner i mange år fremover?

 

Anvendelighed: Ved du, hvordan du benytter slyngetræneren, og hvis ikke, medfølger der så en guide med øvelser?

 

Opbevaring: Er slyngetræneren nem at flytte frem og tilbage efter behov?

 

 

Få hjælp hos Recoverym8

Er du i tvivl om, hvorvidt en slyngetræner er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig eller bruge chatten her på siden, så jeg kan vejlede dig i dit køb.


Pricerunner købsgaranti Recoverym8