Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Hjælp til at vælge den rigtige massagepude

En massagepude med infrarød varme er den ultimative måde at forkæle din krop og intensivere din massage på. Det er vigtigt, at det er en pude med infrarød varme og ikke bare en almindelig varmekilde, da infrarødt lys har en særlig effekt på kroppen.

De infrarøde lysbølger trænger ned i huden og de underliggende muskler, hvilket sætter gang i en kædereaktion i kroppen. Vandmolekylerne i kroppen begynder at vibrere og afgive varme, hvilket får musklerne til at slappe af og blodkarrene til at udvide sig. Dette øger blodcirkulationen og frigiver affaldsstoffer, som ellers kan ophobes i kroppen.

Kombinationen af infrarød varme og massage fra roterende kugler er det bedste våben mod smertende muskler, da det mindsker muskelømhed og smerter, lindrer nakke, skuldre, ryg, lænd og bensmerter, løsner fastlåste muskler op, øger blodcirkulationen, reducerer muskelstress og fremmer restitutionsprocessen.

Når du køber en massagepude er det vigtigt at overveje hvilke massageformer, den tilbyder. Shiatsu, roterende, pulserende og vibrerende massage er de 4 mest effektive massageformer, som bør være inkluderet i massagepuden. Det er også vigtigt at vælge en pude med infrarød varme, som kan justeres og slås til og fra efter behov.

Endelig bør du overveje, om massagepuden har bevægelsesmønstre, der rammer dine fokuspunkter, såsom nakke eller ryg. Med disse overvejelser i mente, kan du være sikker på at finde den bedste massagepude til dine behov.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8