Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Bodytone Smart Bike SMB1-V.3

10.499 DKK
8.999 DKK

Køb her: Bodytone Smart Bike SMB1-V.3 - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Bodytone Smart Bike SMB1-V.3 er elegant og robust spinningcykel til den kræsne bruger, der ønsker en cykel af høj kvalitet med et godt og glidende tråd.


Denne spinningcykel giver masser af udfordring, og via Smart-funktionen er det muligt at tilkoble cyklen til nogle af de mest populære træningsapps som f.eks. Zwift og Kinomap. Her får man mulighed for at cykle en masse forskellige ruter - alene eller mod andre. Ruterne vil blive vist på skærmen, så man får fornemmelsen at sidde ude på ruten og cykle.


Bodytone Smart Bike er udstyret med en brugervenlig computer, der giver et godt overblik over træningen. Her får man bl.a. vist tid, distance og kalorier.


Cyklen er produceret med en masse justeringsmuligheder, så man altid kan opnå den helt rigtige position og få det optimale ud af træningen. Både sadel og styr kan justeres frem og tilbage, og op og ned.


Det 20 kg tunge svinghjul sikrer et godt og glidende tråd og modstanden justeres nemt via det røde håndtag midt på cyklen - dette gøres i trin, så man nemt kan holde øje med modstanden og huske hvad man tidligere har været i stand til at yde.


Kombi-styret giver ekstra grebsmuligheder, hvor man både kan 'ligge ned' eller stå op i pedalerne og træde ekstra hårdt rundt. 


Ønsker man en god og solid spinningcykel hjemme i privaten, er Bodytone Smart Bike det oplagte valg.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8