Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Concept2 Model D PM5 Romaskine Sort

14.000 DKK
9.990 DKK

Køb her: Concept2 Model D PM5 Romaskine Sort - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.


Tekst fra forhandler:

Denne Concept2 romaskine har den nye computer, kaldet PM5.


Computeren er blevet forbedret på en lang række måder og er bl.a. blevet tydligere samt mere driftsikker.


Concept2 Romaskinerne betegnes som verdens bedste. De har en holdbarhed og funktionalitet der langt overgår alle andre på markedet.


Konstruktionens styrke er også let at se på den maksimale bruger vægt, som er på hele 226kg - det højeste på nogen træningsmaskine på Apuls.dk.


Model D, PM5 Romaskinen er modellen med den store træningscomputer. Forskellen til PM3/PM4 er at denne model har nogle flere funktioner, som er særligt egenet til kommericielt brug. Den har trådløs tilkobling af pulsbælte (der medfølger IKKE et pulsbælte). Den er selvgenererende, hvilket vil sige, at den producerer sin egen strøm og har indbygget batteri - når romaskinen bruges lades batteriet op. På den måde skal i aldrig bøvle med ledninger, men kan placere den frit, i et tæt pakket fitnessrum.

Derudover kan PM5 forbinde til andre PM5 enheder - både trådløst og via kabel. Denne funktion bruges til at konkurrere mod hinanden live. Modstanderen kan følges på hver skærm og der kan spilles forskellige spil som eksempelvis hvem der først kommer til 5km eller gennemfører fiske-banen. Det er en super sjov funktion, der motiverer til mere træning.

ANT+ teknologien i PM5 tillader at opdatere enheden gratis, når der bliver udviklet nye spil og funktioner. Dette er også enestående for PM5 enheden og får computerens levetid til at være livslang, ligesom selve romaskinen.


PM5 træningscomputeren har naturligvis også alle de samme funktioner som PM3, som eksempelvis visning af tid, distance, hastighed, pace, forbrændte kalorier samt watt. Du kan få vist 5 forskellige skærme på computeren, som du ser herunder:


Derudover har du også Bluetooth Smart i PM5 træningscomputeren, hvilket betyder at du har mulighed for at tilkoble et brystbælte som også bruger denne teknologi. Bemærk dog at det kun er Bluetooth Smart og ikke Bluetooth.


Der er også et LogCard inkluderet, som gør det muligt for dig at flytte dine træningsresultater mellem flere Concept2 romaskiner. Der er USB port, så du kan overføre dine data til PC eller MAC.


Træningscomputeren er utrolig let at bruge og de mange funktioner styres af få knapper, så der er ikke meget at holde styr på - du skal bare koncentrere dig om den korrekte stilling af kroppen. Som du kan se på billedet herunder træner en romaskine meget store dele af kroppen, hvilket er årsagen til at den er så effektiv. Det er også årsdagen til at de benyttes af så mange elite sportsudøvere.


Dimensioner: 240 x 61 x 90cm.


Emballage mål: 38 cm x 55 cm x 144 cm

Romaskinen kan let foldes sammen, så den kun fylder: 63,5 x 83,8 x 137cm.

Vægt: 29,5kg.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8