Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin A1000 Airbike Motionscykel

9.999 DKK
8.198 DKK

Køb her: Odin A1000 Airbike Motionscykel - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Odin A1000 Airbike er til dig, som ønsker effektiv udholdenhedstræning på det højeste niveau. Airbikes er en del af den nye generation indenfor træningsmaskiner. Airbiken er kommet til, på baggrund af en efterspørgsel fra crossfit verdenen. Der har været et behov for en træningsmaskine, hvor man kan presse sig selv til det maksimale. Disse træningsmaskiner er nu kommet i form af eksempelvis airbike og Curved Løbebånd.


Da denne træningsform er så effektiv, kan det ikke undgås, at der kommer stor belastning på træningsmaskinen. Derfor er Odin A1000 bygget på et kraftigt stel, som kan klare en maksimal brugervægt på 150kg. Selve cyklen vejer i sig selv 50kg og står derfor rigtig godt fast til underlaget, når du giver den max gas!


Du får også en computer, som viser alt du skal bruge til din træning: Watt, Tid, Distance, Hastighed, Puls, Calorier, RPM (Runder i minuttet).


Modstanden på disse airbikes er med luftmodstand. Dette kender vi fra romaskiner, som har arbejdet med luftmodstand i mange år. Den helt store fordel ved en træningsmaskine med luftmodstand er, at modstanden er naturlig. Med det menes der, at ved stilstand er modstanden hård, men når du er oppe i fart, bliver modstanden mindre. Udholdenheden kommer på banen, når du skal holde farten over en periode.


Odin A1000 er udført med kraftig remdrift. Det har været nødvendigt at sætte en ekstra kraftig rem på, da træningen er så eksplosiv, som den her. Det betyder at maskinen er udsat for stor belastning i mindre perioder. Dette sætter store krav til træningsmaskinen og dens konstruktion. Du kan derfor også opleve mange airbikes på markedet, som ikke kan holde til belastningen. Vi mener vi har fået et rigtig godt bud på en robust airbike her fra Odin.


Fleksibilitet og det forskellige behov er i fokus med et sæt multipedaler, som både har en side til kondisko og en SPD (klikpedal) side.


Der medfølger en praktisk kopholder.


Odin A1000 er udført med praktiske transporthjul, så du nemt kan flytte træningsmaskinen rundt.


Justering af sadel er altid et must, for en kvalitetesmaskine. Derfor har det været i fokus med A1000 fra Odin. Du har mange muligheder for justering ved sadel i alle retninger.


Når du har samlet din Odin A1000 Airbike måler den følgende: 140 x 61 x 126cm samt 53,5kg


Ved modtagelse af din Odin A1000 Airbike, måler emballagen som følger: 132 x 27,5 x 89cm samt 62,5kg


Maksimal brugervægt: 200kg

Pricerunner købsgaranti Recoverym8