Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin B500 Motionscykel

5.000 DKK
1.999 DKK

Køb her: Odin B500 Motionscykel - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

B500 Motionscykel


Her finder du den nye Odin B500, yderst solid motionscykel, til en rigtig god pris. Odin B500 er yderst stabil og er fremstillet af de bedste komponenter, der er muligt i prisklassen.


Odin B500 har indbygget Bluetooth og kan kobles sammen med Kinomap, hvor du kan samle alt din træning.


Den er udstyret med svinghjul på 9 kg af rigtig god kvalitet, som giver et jævnt og behageligt tråd i pedalerne. Du kan via svinghjulet opnå en temmelig høj belastning i modstanden.


Motionscyklen Odin B500 er udstyret med 16 træningsprogrammer, hvilket altid vil give dig en varieret træning, dertil er der også et recovery program, som sikrer dig en god afslutning på din træning. 


Justeringen af modstand sker naturligvis elektronisk, hvor du kan gøre det på computeren eller lade programmerne styre det hele for dig. Belastningen på cyklen kan øges nænsomt og skånsomt, hvilket er yderst vigtigt, hvis du vil have en god træning.


Den maksimale brugervægt er 130 kg, hvilket vidner om den gode byggekvalitet. Uanset hvilken personvægt du har, er den maksimale brugervægt vigtigt, da den afslører hvor stabil maskinen vil være.


Computeren på Odin B500 er yderst brugervenlig og meget tydelig at se. Den er også udstyret med holder til din tablet eller telefon. Meget overskuelig computer, der har en rigtig tydelig og letlæselig skrift. Computeren viser både tid, puls, hastighed, distance, kalorier, watt samt modstandsniveau.


Der er mulighed for at justere sadlen i højde.


Odin B500 måler 85 x 51 x 130 cm. Maskinen leveres naturligvis med dansk manual og vejledning.


Emballagen som cyklen kommer i måler 94 x 16 x 61 cm. Emballagen vejer samlet 22,5kg. 

Pricerunner købsgaranti Recoverym8