Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin B800 Bluetooth Motionscykel

7.500 DKK
4.999 DKK

Køb her: Odin B800 Bluetooth Motionscykel - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Motionscykel fra Odin med mange muligheder, velegnet til en meget stor målgruppe. Først og fremmest er Odin B800 Motionscykel en kondicykel bygget på en kraftig konstruktion. Dette er med til at give motionscyklen stabilitet og gør det muligt med en maksimal brugervægt på 150kg. Den maksimale brugervægt kommer alle til gode, også selvom du kun vejer 60kg - Den høje maksimale brugervægt på 150kg giver dig en stabil motionscykel, som vil være et rigtig godt udgangspunkt for at opnå en effektiv træning.


Ældrevenlig motionscykel: Er du på udkig efter en motionscykel, som skal være brugervenlig og nem at betjene, så er du kommet til det rigtige produkt. Odin B800 Motionscykel giver dig en kondicykel med lav indstigning og brugervenlige display knapper. Displayknapperne måler 3,5 x 2cm og har store billeder af knappens funktion. Dette gør computeren ekstra brugervenlig, sammenlignet med andre motionscykler på markedet.


Derudover er det vigtigt at vælge en motionscykel med lav indstigning (22cm), da det kan være bøvlet at træde ind i en motionscykel med højere indstigning. Dette er eksempelvis også en fordel i forbindelse med genoptræning. Har du eksempelvis et skadet ben, som skal genoptrænes, er det en stor fordel, at du ikke skal overbelaste benet ved indstigningen. Der er tænkt på detaljen og der gives meget ekstra for pengene ved denne Odin B800 Motionscykel.


Bluetooth: Denne B800 model er udstyret med Bluetooth, så du let kan tilslutte din tablet (ipad eller android) samt din mobiltelefon til cyklen. Derved får du fantastiske muligheder for træningsprogrammer, statistik og meget mere.


Mange justeringsmuligheder: Ideelt for en god motionscykel er, at du har mange justeringsmuligheder af sadel og styr. Ikke alle motionscykler giver dig mulighed for justering af styret, men det får du ved Odin B800 Motionscykel. Du har mulighed for at træne med en oprejst stilling, men du har også mulighed for at lave en god fremadlænet træningsstilling, som er meget lig den træningsvinkel vi ser fra et triatlon styr. Dette er en stor kvalitet ved ODIN B8 Motionscykel, da du har mulighed for have en skånsom rygstilling og du har også mulighed for at lave en effektiv træningsstilling til at udføre en højtydende træning.


Udover justering af styr, har du selvfølgelig også mulighed for at justere sadel i alle tænkelige retninger - Derved har du mulighed for at indstille denne motionscykel, så den passer 100% til dine behov eller ønsker. Med en sadelhøjde på op til 102cm, har selv høje personer på 200cm mulighed for at opnå en god træningsstilling. Sadelhøjden kan gå ned til 82cm, hvilet også gør det muligt for børn at træne med denne Odin B800 Motionscykel.


Individuel justering af sadel stilling: Udover sadelhøjde, har du også mulighed for at justere sadlen frem og tilbage, samt at justere vinklen på sadlen. Alle disse justeringsmuligheder er med til at skabe rammerne for et rigtig godt produkt, som giver selv de mere krævende brugere en god oplevelse med Odin B800 Motionscykel.


Teknisk data: Odin B800 Motionscykel er udført med en stor og ekstra brugervenlig computer. Hele displaymodulet måler 36cm x 27cm og har en kraftigt LCD-skærm på 5,5'' (12,5 x 6cm). Computeren viser dig tid, puls, hastighed, RPM (Rounds Per Minute), distance, watt, kalorier, samt overblik over din træning i midten af displayet. Det er nemt at følge med i træningen med denne store skærm og du har nem mulighed for at indstille din træning via de store knapper.


Du har mulighed for at indtaste vægt og højde inden du træner, for derved at få præcis data for din træning. Odin B800 Motionscykel giver dig meget data du kan arbejde med og opnå bedre resultater med.


Der er et USB stik på toppen af computeren, som du kan bruge til at oplade din telefon eller tablet, mens du træner. Derved har du mulighed for at se en film eller lignende mens du træner. Dette giver en øget træningsmotivation for mange og er en rigtig god mulighed at have på sin motionscykel, også selvom man ikke tænker det som et behov man har på nuværende tidspunkt.


Odin B800 Motionscykel er udført med en krankarm på 19cm, hvilet giver et ideelt tråd til en motionscykel af denne størrelse. Derudover er Odin B800 Motionscykel drevet af remdrift, som vi også kender fra spinningcykler. Dette er et tegn på kvalitet og holdbarhed til din træningsmaskine.


Ekstra komfortabel motionscykel: Odin B800 Motionscykel har en stor blød sadel, som giver dig den ypperste komfort under din træning. Når man træner på en motionscykel, er det vigtigt at komforten er i fokus. Med denne motionscykel får du en sadel på 25 x 28cm, som også har en ekstra tyk sadelpude med en 2cm skumpude. Perfekt balance imellem hårdhed og blødhed, som giver dig stor komfort og mulighed for høj ydeevne under din træning. Der er tænkt over detaljerne.


Udover en komfortabel sadel, er det også vigtigt at kigge på pedalskoen. Her er det vigtigt med et kraftigt bånd over foden og en pedalsko med en stor trædeflade - Begge dele får du med Odin B800 Motionscykelen. Du får en pedalsko med et bånd der har mange justeringsmuligheder, så du kan få den til at passe til din fod, hvad enten du træner med eller uden sko, om du har store eller små fødder. Derudover er der også den ekstra detalje, at pedalskoen automatisk indtager oprejst position. Det betyder, at du ikke skal bruge unødvendig tid og irritation på at få fødderne i denne pedalsko.


Praktisk information om Odin B800 Motionscykel:


Du har nem mulighed for at flytte denne motionscykel rundt i huset, da den er udført med kraftige transporthjul. Dette gør det nemt for dig, at flytte Odin B800 Motionscykel ind til fjernsynet eller et andet ønsket sted hvor du kan træne. Mange foretrækker denne type transporthjul, da du så har mulighed for at gemme motionscyklen væk, når du ikke skal træne på den. Derfor er det en god idé, at prioritere gode transporthjul.


Når du modtager din Odin B800 Motionscykel, vil du modtage den i en papkasse med målene 103 x 32,5 x 63,5cm og med en vægt på 39,5kg. I denne kasse finder du også værktøj til at samle din nye motionscykel.


I samlet tilstand måler Odin B800 Motionscykel 107 x 57 x 150cm og vejer 34,7kg.


Dansk manual: Odin B800 Motionscykel leveres med dansk og engelsk samlingsmanual.


Data:


Holder til tablet eller telefon


Justering af sadelhøjde: 82cm til 102cm


Justering af styr


Transporthjul


Justering af pedalsko med stor trædeflade på 16cm x 12cm - Selvrejsende pedaler: Pedalerne vil automatisk vende rigtigt og være klar til brug.


Justering af sadel - 8cm frem og tilbage


Displaymodul dimensioner: 36 x 27 - Med 5,5'' (12,5 x 6cm) LCD skærm: Viser Tid, Puls, Hastighed, RPM (Rounds Per Minute), Distance, Watt, Kalorier, samt overblik over din træning.


Brugervenlige knapper på 3,5 x 2cm


Afstandsjustering imellem sadel og styr: 40cm til 48cm


Indbygget USB lader til telefon og tablets


Indstigningshøjde 22cm (Velegnet til dårligt gående)


Stor sadel på 25cm x 28cm udført med 2cm skumpude for ekstra komfort


19cm krankarm


Driv system: Remdrift

Pricerunner købsgaranti Recoverym8