Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin R650 Romaskine m. Kinomap

5.500 DKK
3.299 DKK

Køb her: Odin R650 Romaskine m. Kinomap - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Odin R650 er en god romaskine til dig, der vil have en kompakt model til hjemmet og en god pris, men som stadig vil have fede funktioner som Kinomap.


Computeren på romaskinen er simpel samt overskuelig og viser scan (hvor den skifter mellem visningerne), tid, antal åretag, distance, total antal åretag siden total reset samt antal forbrændte kalorier.


Hvis du ønsker en mere avanceret træning, kan du nemt forbinde Odin R650 romaskinen til Kinomap og placere din iPad på holderen. Derved vil du kunne alle de smarte funktioner indenfor virtuel træning, hvor du kan ro med udgangspunkt i virkelige omgivelser. Det kan være dén motivation du mangler, for at få trænet hver dag.


Odin R650 er faktisk den eneste romaskine på markedet, som har Kinomap og hvor computeren drives af interne batterier. Andre romaskiner med Kinomap skal tilsluttes strømstik, hvilket begrænser friheden af maskinen - det slipper du for her. 


Modstandssystemet er magnetisk, som gør den effektiv i skift af modstandsniveauer og der er 8 niveauer at vælge mellem. Der er ikke en indbygget pulsmåler i computeren, men hvis du forbinder til eksempelvis Kinomap, kan du forbinde et trådløst pulsbælte dertil.


Den maksimale brugervægt som romaskinen kan klare er 130kg.


Sædehøjden på romaskinen er 28cm over gulvet og vægten på Odin R650 romaskinen er 21,8kg. Transporthjulene gør den let at flytte rundt.


Dimensionerne på Odin R650 er 162 (L) x 53,7 (B) x 87,8 (H) cm. R650 kan ikke foldes på midten, men den er til gengæld fremstillet, til at kunne stå på højkant, hvilket pladsmæssigt er mere effektivt. Der er gummidubber, til når den står på højkant, så den ikke ridser gulvet.


Emballagen som romaskinen leveres i måler 142 x 53 x 20,5 cm og kassen vejer 25kg.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8