Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin T700 Løbebånd

10.000 DKK
7.499 DKK

Køb her: Odin T700 Løbebånd - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Odin T700 har en overskuelig skærm og kinomap funktion, så du kan forbinde din telefon eller tablet til løbebåndet. Denne Kinomap funktion giver en helt ny oplevelse på løbebåndet, da du derved får vist et en virkelig video fra den valgte rute, mens løbebåndet selv justerer stigningen efter virkelighedens verden. Derved får du reelt et ubegrænset antal træningsprogrammer.


Et nyt skud på stammen fra Odin med en computer som er super overskuelig og viser dig de 5 vigtigste faktorer: Kalorier/stigning, tid, distance, hastighed & puls. De 5 LED skærme er meget overskuelige og tydelige at læse.


Stødabsorberingen er opgraderet på det nye løbebånd, da den er udstyret med det nyeste 3S Shock Absorption system. Dette skåner dine led - i særdeleshed dine knæ.


Løbebåndet har ergonomsike side håndtag samt greb ved computeren. Odin T700 er naturligvis udstyret med 2 kopholdere.


Højden på løbefladen er kun 16cm over gulvet, så adgangsforholdene er lette. Denne lave højde, sætter også mindre krav til loftshøjden i lokalet.


Der medfølger en flaske smørremiddel med løbebåndet og derudover anbefaler vi: 


Brugere der benytter løbebåndet i mindre end 3 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 6. måned.

Brugere der benytter løbebåndet i 3-5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 3. måned.

Brugere der benytter løbebåndet i mere end 5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 2. måned.

Løbebåndet kan foldes sammen, hvilket er en rigtig vigtig faktor i de fleste hjem, for at spare på pladsen, når båndet ikke bliver brugt. 


Det er rigtig nemt at folde Odin T700 op, det kan gøres med en hånd, hvor man blot løfter båndet op, til den går i \"hak\", så kan den stå selv, foldet op. 


Hvis du synes at dette Odin T700 er et fedt løbebånd, men godt kunne tænke dig flere funktioner, kan vi anbefale at tage et kig på storebroderen Odin T750. 

Pricerunner købsgaranti Recoverym8