Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Odin T750 Løbebånd

13.000 DKK
9.499 DKK

Køb her: Odin T750 Løbebånd - Bemærk at denne vare sælges via Apuls.dk 

Denne vare sælges via anden producent. Tryk på linket herover.Tekst fra forhandler:

Odin T750 er storebroderen til Odin T700 og er til dig, som ønsker et løbebånd med endnu flere fede funktioner, en god affjedrende løbeflade samt den nyeste teknologi indenfor løbebåndsmotorer. Løbebåndet er udstyret med 3S Shock Absorption. Dette er med til at skåne dine led- og i særdeleshed dine knæ.


Løbebåndet har en stor flot 10,1" TFT touch skærm, som kan vise Youtube, Netflix, Facebook, Spotify, Instagram, Chrome browser, Prime video, Amazon Music og Twitter. Du kan også vise film eller afspille din egen musik via USB.

Skærmen har også mulighed for at vise virtuelle ruter, hvor du ser ruten på en video, mens løbebåndet selv justerer stigningen. Denne funktion er indbygget, men du kan også tilslutte en tablet eller telefon, så du kan benytte Kinomap. 


Der er 36 indbyggede programmer, men i form af Kinomap får du faktisk mere end 296.000km træningsprogrammer. De 55 indbyggede programmer består af 36 faste programmer, 16 brugertilpassede programmer, 1 fitness test program, 1 body fat program samt 1 HRC program.


Motoren på Odin T750 er enormt stærk med sine 3hk og 5hk i peak ydelse. Forskelen ved en stærk motor, er både en længere levetid og et lavere støjniveau under brug. Løbebåndet er foldbart, så det er let at opbevare i hjemmet - derudover udnytter den pladsen maksimalt med sine dimensioner. Det er lykkedes producenten at lave et løbånd der fylder mindre, men beholder samme størrelse løbeflade.


Den maksimale brugervægt er 150kg, hvilket er rigtig godt for et løbebånd i denne størrelse. 


Du kan afspille dine egne videoer og musik på skærmen og den understøtter følgende formater indenfor musik: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, ACC, OGG, M4A og 3GPP. Skærmen understøtter følgende video formater: MPEG-4, WMV, H.264, RMVB og AVI. Skærmen har indbyggede højtalere.


Skærmen har browser, så du kan tilgå hjemmesider på internettet. 


Dimensionerne på Odin T750 er 175L x 78,6B x 136H cm når det er opstillet og når det er sammenfoldet fylder det kun 102L x 78,6B x 148H cm. Håndtagene på siden af løbebåndet er solide og lette at grib fat om. Højden på løbefladen er kun 16cm over gulvet, så der er lette adgangsforhold og kravene til lofthøjde er lavere.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8