Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Bemærk: De næste 14 dage sender vi kun pakker afsted søndag & onsdag aften
Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Hvad er recovery boots?

Recovery boots, som også kaldes kompressionsstøvler, har gennem mange år været brugt i hospitalsverdenen til behandling af helbredsmæssige problemstillinger, bl.a. dårlig blodcirkulation, følelsesforstyrrelser, uro i benene, åreknuder, diabetes, lymfedrænage, hævelser og generelle smerter. Kan du nikke genkendende til nogle af disse problemer, kan et par recovery boots være en måde at forbedre disse på. 

I dag er recovery boots også blevet populære i sportssammenhænge, hvor de kan bruges til at forkorte restitutionstiden, så du hurtigere kan blive klar til din næste træning. Hvis du træner ofte og/eller meget hårdt, er recovery boots et uundværligt redskab til at få det meste ud af din træning. De fleste løbere kender f.eks. til, hvor irriterende det kan være, når man er nødsaget til at udskyde en løbetur, fordi benene føles trætte, tunge og ømme. Med et par recovery boots kan du hurtigere restituere, så du aldrig behøver at misse en træning igen. 

Udover hurtigere restituering kan recovery boots også bruges til forebyggelse og forkortelse af en eventuel skadesperiode. Kort fortalt er det et effektivt redskab, der sikrer, at du ikke behøver at gå på kompromis med din træning. 


Fordele ved recovery boots

  • Hurtigere restituering
  • Mindre ømhed og træthed efter træning 
  • Mere frihed ift. træning
  • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder
  • Kan bruges i forbindelse med enhver type af træning.


Hvordan virker recovery boots? 

Når du træner hårdt, opstår der små skader på dine muskelfibre. Det er helt normalt og er i sidste ende det, du bliver stærkere af. Men i første omgang resulterer det i ømhed og træthed, så du er nødt til at restituere, før du igen kan udsætte musklerne for belastning. Hensigten med recovery boots er, at du kan forkorte denne restitutionsperiode.

Recovery boots fungerer helt konkret ved hjælp af kompression. Kompressionen øger blodgennemstrømningen, hvilket medfører en større mængde ilt, som effektivt lindrer musklerne. Det resulterer i en betydeligt hurtigere restitutionsproces, så du hurtigere kan vende tilbage til din træning. 


Hvordan bruger jeg recovery boots?

Recovery boots kan bruges både før og efter træning. Efter træning hjælper de dig med at restituere hurtigere og sørger for, at du ikke bliver så øm i dagene efter. Føler du dig alligevel træt og øm forud for en træning, kan det være en god idé at bruge recovery boots umiddelbart inden, da kompressionen kan gøre dine ben lettere og dermed klar til ny belastning. 

Når du bruger dine recovery boots, er det vigtigt, at det er en behagelig oplevelse. Hvis du kan mærke, at du begynder at spænde imod, kan det være et tegn på, at trykket er for hårdt. I så fald er det en god idé at sænke trykket, til du kan mærke, at din krop kan slappe af. Hvor højt trykket skal være, varierer meget - både fra person til person, men også fra gang til gang alt efter ømhed. 

Hvis du oplever ømhed andre steder på kroppen efter træning, kan en massagepistol være et godt supplement til dine recovery boots. Se vores udvalg og læs mere om vores massagepistoler. 

Pricerunner købsgaranti Recoverym8