Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Recovery Boots | Trådløs | Batteri

3.999 DKK
2.999 DKK

Betalingsmuligheder - Recoverym8

Antal
1
Tilføj til kurv
Specifikationer
Programmer
3 - Rækkefølge, Cirkulation, Kombination
Størrelse (pumpe)
245mm*150mm*90mm
Størrelse (boots)
Inseam 86,1cm passer ~160cm - ~190cm)
Lade input
AC 110V~240V 50hz~60Hz
Lade output
DC12V; 2A
Behandlingstid
15-60 minutter
Batteritid
3-4 timer 
Tryk
40~200mmHg


Hvad er der i pakken?

Recoverym8 Recovery Boots m/ 4 kamre og 3 programmer

Genopladelig Batteridrevet Pumpe

Brugervejledning

Transporttaske

Oplader


Nu med hurtigere opsætning
& lang batteritid


Recovery boots - Recoverym8

Disse støvler er helt fantastiske hvis du er topatlet, langdistanceløber, svømmer m.m. og ønsker at restituere hurtigere og bedre end nogensinde før. Ta' din restituering til et helt nyt niveau og bliv en endnu bedre version af dig selv.

Når det er sagt, er der mindst lige så mange af os helt almindelige dødelige der vil have stor gavn af at bruge dem. De er utroligt effektive ved urolige eller trætte ben, f.eks. efter en lang dag på arbejdet i stående eller fysisk aktivt erhverv.

Støvlerne er også utroligt effektive hvis du har lymfødem (hævede ben / væske) eller dårligt blodomløb. Støvlerne kan nemt indstilles alt efter om du vil have en meget mildt, moderat eller hårdt tryk. Støvlerne har 3 programmer du ved ét tryk kan skifte mellem.

I modsætning til mange andre recovery boots på markedet er vores pumpe batteridrevet hvilket betyder at du kan benytte støvlerne hvor som helst og ikke er afhængig af en ekstern strømkilde.

Støvlerne passer til personer mellem 160cm - 190cm

Har du brug for udvidet garanti? Læs mere her
Bedste recovery boots - Recoverym8

Hvorfor købe recovery boots hos os? 

 • Der er anvendt kvalitetsmaterialer på både pumpeenhed, støvler og lynlåsen på støvlen - hvilket forlænger levetiden.
 • Trykket som pumpen kan levere, er rent faktisk stærkt nok til at have den ønskede effekt. Der findes mange modeller der påstår et tårnhøjt tryk, men når man får dem i brug, er realiteten en helt anden.
 • Slangerne er samlet i en enkelt slange til hver støvle og sættes nemt og hurtigt i pumpeenheden. Man kan også nøjes med at benytte en støvle ad gangen, hvis der skulle opstå skader eller andet, der forhindrer behandling på det ene ben.
 • Batteriet er blevet opgraderet, så det holder dobbelt så lang tid på en opladning. Du kan også køre direkte på strømkilde, så de bypasser selve batteriet. Det giver batteriet længere levetid, da der ikke lades og aflades på batteriet på samme tid. Samtidig løser det også et problem som mange batteridrevede modeller har, hvor batteriet aflader hurtigere end der kan lades på det, så hvis det var helt tømt for strøm, så skulle der lades ca 30 min for at have nok spænding på batteriet, til overhovedet at kunne bruge dine støvler.
 • Og måske det vigtigste: Støjniveauet på pumpen er sænket med 50% i forhold til andre på markedet - Du hører den stort set ikke og kan have en helt almindelig samtale, se fjernsyn eller andet uden at blive forstyrret af den.

Hvad bruges recovery boots til?

Oppustelige recovery boots er et must-have for enhver atlet der træner hårdt. Dette noget specielle "fodtøj" kan hjælpe dig med at fremskynde din restitutionstid, så når det er tilbage til træning igen, vil der være mindre ømhed og træthed, hvilket vil give mere power på alle områder af livet!

Recovery boots har i den medicinske verden været brugt til behandlinger såsom dårligt blodomløb og smerter i benene på, øge blodgennemstrømningen ved at hjælpe med at reducere åreknuder; det kan endda lindre en vis hævelse hos diabetespatienter.

Ud over hurtigere restitution kan de også bruges til at forebygge og forkorte en skadesperiode. Med andre ord er det et fantastisk værktøj, der sikrer, at du ikke har nogen nedetid.


Fordele ved recovery boots

 • Hurtigere restituering
 • Mindre ømhed og træthed efter træning
 • Mere frihed ift. træning
 • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder
 • Kan bruges i forbindelse med enhver type af træning.


Hvorfor bruge recovery boots? 

Når du træner hårdt og tager små skader på dine muskelfibre, vil det på lang sigt gøre dig stærkere. Men i første omgang resulterer det i ømhed eller træthed, som har brug for tid til at komme sig, før man belaster dem igen - heldigvis kan restitutionsstøvler forkorte den periode, hvor vi har brug for hvile, så der er mindre nedetid mellem træningspassene, hvilket har til hensigt at give hurtigere heling.


Virker recovery boots?

Ja. Recovery boots øger blodgennemstrømningen og giver mere ilt til musklerne, hvilket fremskynder restitutionsprocessen. Det betyder, at du kan komme hurtigere på benene igen efter en træning med disse "magiske" restitutionsstøvler!


Sådan bruger du recovery boots

Recovery boots er gode før og efter træning. Kompressionen kan hjælpe dig med at restituere hurtigere og sikre, at dine ben ikke føles så ømme i dagene efter træningen! Hvis dine ben føles trætte, når du gør dig klar til et kommende træningspas (især hvis det sandsynligvis vil finde sted senere), kan det gøre underværker at bære nogle lette kompressionssko!

Når du har taget dine recovery boots på og tænder for pumpen, fyldes der luft i. Metoden ligner til forveksling den der bruges til blodtryksapparater. Her er det bare ikke din overarm, men begge dine ben der er pakket ind. 

Når du har dine recovery boots på, er det vigtigt, at de føles behagelige. Hvis trykket begynder at føles for meget af en eller anden grund (måske på grund af en skade eller ømhed), er der måder at justere disse ting på, så din krop kan slappe af i dem uden problemer!

Behandlingstiden kan være få minutter helt op til 100 minutter, men normalt anbefales behandlinger på 15-45 minutter alt efter behov og erfaring.


Hvilke sportsudøvere bruges recovery boots?

 • Cykling - både landevej, mountainbike, gravel og motionscykling
 • Langdistanceløb som marathon, ultraløb og trail løb
 • Styrketræning, fitness og crossfit
 • Svømning

Faktisk alle sportsgrene hvor du bruger og træner dine ben.

Recoverym8 recovery boots
Recoverym8 recovery boots bedst i test
bedste recovery boots

Pricerunner købsgaranti Recoverym8