Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Her er nogle af de helt grundlæggende trin til, hvordan du bruger en massagepistol

  • Masser som fingerregel altid i retning af hjertet, da du ellers kan risikere at beskadige dine veneklapper. Dette gør sig især gældende ved ben og arme. Læs mere om veneklapper hos Dansk Venecenter.

  • Det er en god idé at tænde massagepistolen FØR du sætter den mod musklen. Gør du ikke det, vil du formentlig opleve at massagepistol begynder at hoppe og slå væk fra kroppen lige så snart du tænder den. Dette vil resultere i at den er utroligt svær at styre til at med og i værste fald give blå mærker eller lignende.

  • Start med den laveste hastighed, indtil du har haft en chance for at vurdere dit toleranceniveau. Det kan være lidt overvældende at ude i de høje hastigheder. Derudover er det fornuftigt at i de lave hastigheder, så du kan vænne dig til hvordan massagepistolen føles at arbejde med. Husk også, at muskelømhed ofte skyldes mikroskader i form af 'tears' på muskelfibrene baseret på stærke sammentrækninger i muskulaturen, eller øget inflammation. Så at skrue op på fuld power og yderligere overstimulere musklen, kan i værste fald gøre mere skade end gavn.

  • Uanset hvilken hastighed du bruger, bør du lade massage pistolen "svæve" over musklerne. At presse massagepistolen ekstremt hårdt ind mod musklen er på ingen måde hvad der er tiltænkt eller nødvendigt og kan i værste fald gøre skade. Lad massagepistolen udføre arbejdet, mens du holder den ind til kroppen, på det ønskede område. Tænk i let til moderat tryk højst.

  • Husk at slappe af. Du købte en massagepistol for at lindre muskelspændinger eller ømhed og ikke gøre det værre. Hvis du er for anspændt eller direkte spænder i musklen, mens du behandler den med massage pistolen, får du ikke det fulde udbytte ud af værktøjet. Træk vejret roligt, ind, ud, og bevæg langsomt massagepistolen hen over det ønskede område.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8