Afhent i Valby - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Recoverym8+ (PRO) Massagepistol

DKK 1.099,00
DKK 699,00
Antal
1
Tilføj til kurv

Denne massagepistol er meget støjsvag og er trådløs har 30 hastigheder, 4000 slag/min, 25 volt og 7 massagehoveder. De 4000 slag/min og 25 volt, samt en betydeligt kraftigere motor end vores standard model, sammen med mulighed for udskiftning af batteriet, gør denne model ekstra attraktiv for massører, fysioterapeuter, og andre professionelle behandlere. Der medfølger rejsetaske, 7 forskellige massagehoveder og oplader. Massagepistolen er et perfekt redskab til at lindre ømme muskler.

Har du brug for udvidet garanti? Læs mere her

Specifikationer
Vægt
1 kg
Motor
55mm 50w motor (Bemærk: De fleste massagepistoler på det danske marked har en 48mm motor, hvilket gør at de kan klare mindre modstand og dermed let går ud)
Slagdybde
12 mm
Støjniveau
40-60 dB
Hastighed
30
Display
Touchscreen med hastighed og batteri niveau
Slag/minut
Op til 4000
Batteritid
Op til 4 timer (2500mAh) 25.2V
Certifikater
CE, ROHS, FCC

Hvad er der i pakken?

Recoverym8+ PRO massagepistol

7 Forskellige massagehoveder

Dansk brugervejledning

Transporttaske

Oplader

Vejledende brug af de 7 massagehoveder

Gaffel hovedet er specielt godt til at massere f.eks. langs rygrad og akillessene.

Patron hovedet er specielt godt til dybdegående massage / trigger point. Den spidse form gør at det er ideelt til at massere meget specifikke steder, og gør det derfor nemmere at bruge i områder hvor det ellers er svært at komme til med de andre massagehoveder.

Kugle hovedet er specielt godt til all-around afslappende / wellness massage, da det er af blødere materiale. Dette gør det også ideelt at massere med ved nakken og andre lidt mere fintfølende områder, som helst ikke skal irriteres/stimuleres for meget.

Rundt fladt hoved er specielt godt til at massere de store muskelgrupper som f.eks. lår og baller / glutes, da det er af en hårdere plast end det kugleformede og derfor giver en kraftigere tryk og derfor arbejder dybere i musklen.

Deep-tissue hovedet er specielt godt til at give dybdegående massage / trigger point. Det minder på mange måder om det patron formede massagehoved, men er lidt mere spidst og vinklet anderledes, og vil derfor kunne anvendes steder hvor det patron formede massagehoved ikke kan.

Bredt fladt hoved er specielt godt til at massere omkring skulderbladene og nakken. Måden det er bygget på, gør at det er utroligt effektivt til at "skrabe" langs muskelfibrene og fungerer derfor utroligt godt stort set over hele kroppen.


Rustfrit stål hoved Hvis det patron formede hoved fik en baby med det runde flade hoved, så ville dette være udfaldet. Det har samme diameter som det runde flade hoved, men med en større runding/krumning, som du ser det ved det patron formede hoved. Dette er med til at gøre at dette massagehoved rammer med en større mere fokuseret kraft, men samtidig dækker en stor flade. Dette massagehoved er perfekt til alle de større muskelgrupper, hvor der godt må slås lidt ekstra hårdt.

Morten kjeldgaard Recoverym8 pro massagepistol
Rabie professionel massagepistol recoverym8
Sanne Troelsgaard bedste massagepistol
Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et trådløst massageapparat der benytter slagterapi og utroligt effektivt går ind og stimulerer det behandlede område og dermed lindrer og løsner op i ømme og stive muskler. Læs mere her

Hvem kan bruge en massagepistol?

Det kan alle, med få undtagelser. Mange tror fejlagtigt at massagepistolen kun er til sportsudøvere, men har du generelt spændinger i nakken, eller andre steder i kroppen, efter for meget stillesiddende arbejde, kan en massagepistol hurtigt blive din nye bedste ven.

Har du pacemaker, lider af hjerteproblemer, eller andre alvorlige diagnoser, bør du altid henvende dig til egen læge inden brug.

Hvad kan en massagepistol hjælpe med?

Spændingshovedpine

Uro i kroppen

Fibromyalgi

Generelle spændinger i kroppen

Ømme muskler

Øget blodcirkulation (har du f.eks. haft en skade, kan dette være meget fordelagtigt for dig)

Opvarmning før træning (øget bevægebane)

Restituering