Afhent i Valby - 1-2 dages levering - Fri fragt over 999,- 

Recoverym8+ (PRO) Massagepistol

DKK 1.099,00
DKK 749,00
Mængderabat
Køb 2: DKK 699,00 pr. stk
Køb 3: DKK 649,00 pr. stk


Antal
1
Tilføj til kurv
Specifikationer
Vægt
1 kg
Motor
55mm 50w motor (Bemærk: De fleste massagepistoler på det danske marked har en 48mm motor, hvilket gør at de kan klare mindre modstand og dermed let går ud)
Slagdybde
12 mm
Støjniveau
40-60 dB
Hastighed
30
Display
Touchscreen med hastighed og batteri niveau
Slag/minut
Op til 4000
Batteritid
Op til 4 timer (2500mAh) 25.2V
Certifikater
CE, ROHS, FCC

Hvad er der i pakken?

Recoverym8+ PRO massagepistol

7 Forskellige massagehoveder

Dansk brugervejledning

Transporttaske

Oplader

Vejledende brug af de 7 massagehoveder

Gaffel hovedet er specielt godt til at massere f.eks. langs rygrad og akillessene.

Patron hovedet er specielt godt til dybdegående massage / trigger point. Den spidse form gør at det er ideelt til at massere meget specifikke steder, og gør det derfor nemmere at bruge i områder hvor det ellers er svært at komme til med de andre massagehoveder.

Kugle hovedet er specielt godt til all-around afslappende / wellness massage, da det er af blødere materiale. Dette gør det også ideelt at massere med ved nakken og andre lidt mere fintfølende områder, som helst ikke skal irriteres/stimuleres for meget.

Rundt fladt hoved er specielt godt til at massere de store muskelgrupper som f.eks. lår og baller / glutes, da det er af en hårdere plast end det kugleformede og derfor giver en kraftigere tryk og derfor arbejder dybere i musklen.

Deep-tissue hovedet er specielt godt til at give dybdegående massage / trigger point. Det minder på mange måder om det patron formede massagehoved, men er lidt mere spidst og vinklet anderledes, og vil derfor kunne anvendes steder hvor det patron formede massagehoved ikke kan.

Bredt fladt hoved er specielt godt til at massere omkring skulderbladene og nakken. Måden det er bygget på, gør at det er utroligt effektivt til at "skrabe" langs muskelfibrene og fungerer derfor utroligt godt stort set over hele kroppen.


Rustfrit stål hoved Hvis det patron formede hoved fik en baby med det runde flade hoved, så ville dette være udfaldet. Det har samme diameter som det runde flade hoved, men med en større runding/krumning, som du ser det ved det patron formede hoved. Dette er med til at gøre at dette massagehoved rammer med en større mere fokuseret kraft, men samtidig dækker en stor flade. Dette massagehoved er perfekt til alle de større muskelgrupper, hvor der godt må slås lidt ekstra hårdt.


Denne massagepistol er en god alsidig massagepistol som er støjsvag og trådløs. Den har 30 hastigheder, 4000 slag/mim og 7 forskellige massagehoveder. 

 • Udskifteligt batteri. Super smart og effektivt hvis du bruger maskinen meget på farten eller f.eks. i klinik.
 • Støjniveauet er utroligt lavt med 30 - 60 dB, alt efter hvilket niveau du masserer på.
 • 55mm 50w military motor, som er med til at skabe mere momentum og derfor yde en større modstand (mange modeller på markedet har en svagere 48 mm motor)
 • Slagdybde på 12 mm, som kort sagt dikterer hvor dybt massagepistolen arbejder i den pågældende muskel. Dette gør maskinen til en god all-around maskine, som kan bruges af alle.

 • Stort batteri med 3-4 timers aktivt brug.


Har du brug for udvidet garanti? Læs mere her

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et bærbar elektrisk massageapparat designet til at give dybdegående muskelmassage og lindre smerter og spændinger. Den fungerer ved hjælp af pulserende vibrationer, der trænger ind i musklerne og vævet, hvilket hjælper med at løsne stramme muskler og fremme blodcirkulationen. Dette redskab er blevet yderst populært blandt atleter, fysioterapeuter og alle, der ønsker at forbedre deres velvære.


Hvordan bruger du en massagepistol?

Brugen af en massagepistol er meget enkel og kræver ikke nogen avanceret træning. Her er en kort gennemgang, så du er klar til at bruge din massagepistol med det samme.


  • Vælg det rette vedhæftede hoved: Massagepistoler leveres normalt med forskellige hoveder, der er designet til specifikke muskelgrupper eller behov. Vælg det hoved, der passer bedst til det område, du ønsker at massere.
  • Tænd for pistolen: Tænd for massagepistolen og vælg hastighed.
  • Anvend let tryk: Placer nu massagehovedet på det ønskede område af din krop. Start med at anvende let tryk og gradvist øge intensiteten, hvis det føles behageligt. Husk at undgå at trykke for hårdt, da det kan være ubehageligt og slet ikke er nødvendigt. Lad maskinen arbejde for dig.
  • Bevæg pistolen: Flyt langsomt massagepistolen over det valgte område. Brug cirkulære eller lineære bevægelser og hold dig på det samme område i 1-2 minutter, før du fortsætter til det næste.
  • Pas på følsomme områder: Undgå at bruge massagepistolen på følsomme områder som knogler og led. Hvis du har spørgsmål om, hvor du bør massere, kan du altid kontakte os for yderligere vejledning.
  • Sluk for pistolen: Når du er færdig med behandlingen, slukker du for massagepistolen og lægger den tilbage i tasken, så den er klar til næste gang.


  Fordele ved brug af en massagepistol:

  • Smertelindring: Massagepistoler kan lindre smerter og spændinger i muskler og væv.
  • Opvarmning: Benyt massagepistolen kortvarigt inden fysisk aktivitet for at var musklen op og øge blodtilførslen.
  • Forbedret restitution: Efter træning kan en massagepistol hjælpe med at fremskynde restitutionen og reducere muskelømhed.
  • Øget blodcirkulation: Vibrationerne hjælper med at forbedre blodcirkulationen, hvilket kan føre til bedre muskel- og vævsfunktion.
  • Fleksibilitet og mobilitet: Regelmæssig brug af en massagepistol kan bidrage til at forbedre din krops fleksibilitet og mobilitet.
  • Kroniske smerter: Stimuli fra massagepistolen kan være med til at nedbringe kroniske smerte i det behandlede område.

  Opdag fordelene ved massagepistoler og oplev en bedre livskvalitet med lindring af muskelsmerter og øget velvære. Vores udvalg af massagepistoler er designet til at opfylde dine behov, uanset om du er en atlet, en kontorarbejder eller en person, der ønsker afslappende massage derhjemme. Gå ikke glip af muligheden for at integrere dette fantastiske redskab i din daglige rutine.

  Morten kjeldgaard Recoverym8 pro massagepistol
  Rabie professionel massagepistol recoverym8
  Sanne Troelsgaard bedste massagepistol