Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek
Recoverym8 kølende og blød hovedpude
Recoverym8 kølende og blød hovedpude
Bedste hovedpude - Recoverym8
Kølende memory foam hovedpude - Recoverym8
Juster hovedpude så den passer til dig - Recoverym8

Din nye favorit hovedpude - Recoverym8.dk

Recoverym8 justerbare kølende hovedpude


Puden der passer til alle

Vi har udviklet en 100% justerbar hovedpude med premium memory foam granulat, hvilket gør det muligt for dig at justere puden til lige præcis den hårhed og højde som du ønsker. Det betyder at du uanset om du sover på ryggen, maven eller siden kan bruge vores hovedpude. 

Vi har sørget for at puden har to forskellige sider. Den har en side med kølende effekt, til de varme sommerdage, eller til dig der bare altid har det varmt, og så har den en helt utrolig blød side der ikke har kølende effekt, som passer helt perfekt til vinteren eller dig der generelt er lidt mere en frossenpind.Allergivenlig bambus - recoverym8


Allergivenlig

Bambusfibre betragtes generelt som hypoallergeniske, hvilket betyder, at det er mindre tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner hos personer med følsom hud eller allergier. Dette skyldes bambussens naturlige egenskaber og den minimale behandling, det kræver under fremstillingen.


antibakteriel bambus - recoverym8Antibakteriel

Bambus indeholder naturlige antimikrobielle stoffer, såsom bambus-kun, der hjælper med at reducere væksten af skadelige bakterier, svampe og andre mikroorganismer. Dette bidrager til at forhindre allergiske reaktioner forårsaget af mikrobiel eksponering.


100% justerbar pude - recoverym8Justerbar

Puden er 100% justerbar, hvilket gør det til den perfekte pude til dig, uanset om du sover på, maven, siden eller ryggen. Dette gør at du kommer til at sove dybere og vågne langt mere udhvilet op.


Åndbart & temperaturregulerende - recoverym8Temperaturregulerende

Bambus er kendt for deres gode åndbarhed, hvilket betyder, at det tillader luft at cirkulere gennem stoffet og forhindre overdreven sved og fugt, samt regulere temperaturen.

bedste hovedpude - Recoverym8

Specifikationer

Størrelse: 50 x 70 cm.


Højde: 100% justerbar. Kan tilpasses ved at fjerne/tilføje memory foam granulat.


Vaskeanvisninger: Inder- og yderbetræk kan vaskes ved 30 grader. (husk at benytte vaskemiddel der er effektivt fra 30 grader eller lavere) Vask altid yderbetræk på vrangen og på skåneprogram. (lav intensitet/centrifugering)


Materialer:

  • Blå side (kølende): Fremstillet i økologisk bambus og polyester.
  • Hvid side: Fremstillet i 100% OEKO-TEX certificeret økologisk bambus viskose. Certifikat. BEHO.037904
  • Fyld: Fremstillet i premium memory foam granulat og polyester.
Hvordan justerer jeg puden?

Når du modtager puden vil alt fyldet være i puden (1300g premium memory foam). For nogle vil dette være den perfekte højde, men andre vil have behov for at justere puden så den bliver lavere/mindre fyldt. 

Alt du skal gøre for at reducere fyldet, er først at lyne op for yderbetrækket, derefter inderbetrækket og derefter tage den mængde fyld ud af puden du ønsker. Efter du har fjernet fyldet, ryster du puden så fyldet igen bliver jævnt fordelt i hele puden.

Bemærk: Det er ikke sikkert du rammer præcis den ønskede højde i første forsøg, men fortvivl ikke, det er hurtigt og nemt at justere yderligere.

Tilbyder i søvngaranti? (tilfredshedsgaranti)

Ja! Du har mulighed for at prøve puden i 30 dage, og skulle du mod forventning ikke blive lige så forelsket i den som vi er, så sender du den blot retur.

Det giver dig mulighed for at prøve puden helt risikofrit. Det eneste du skal betale er fragtomkostningerne forbundet med returneringen.

Bemærk: For at gøre brug af denne garanti skal puden returneres som modtaget, med al memory foam og uden fejl og mangler.

Hvad er forskellen på denne pude & en "normal" pude?

Jeg tror vi alle kender til kampen med dunhovedpuden, hvor alle dunene har lagt sig i den ene side af puden og du tæsker løs på den for at få det nogenlunde fordelt igen. Vores pude har memory foam granulat, en smart måde at sige revet memory foam. Dette gør at det hele tiden former sig perfekt efter dit hoved uden at vælte rundt i puden og blive helt fladt.

Eller hvad med den overophedede/gennemsvedte pude, du ligger og okser rundt på? Vores pude har en kølende side så du slipper for dette problem. Den anden side er 100% økologisk bambus, hvilket er med til at gøre vores pude allergivenlig og antibakteriel.

Skal jeg bruge pudebetræk til jeres pude?

Vi anbefaler klart at benytte vores pudebetræk i 100% økologisk bambus som er syet til netop denne pude. Det anbefaler vi både for at beholde den kølende effekt som puden har, men også for at undgå fuzzies og dermed forlænge levetiden på puden.

Vælger du at bruge puden uden betræk, så anbefales det at du skifter yderbetræk på puden hver 6-12. måned, for at bibeholde den kølende og bløde følelse fra puden.

Kan jeg købe ekstra fyld til jeres pude?

Puden kommer dog med 1300g, som er mere end hvad de fleste behøver, selv hvis du sover på siden. Men hvis du er ekstra bredskuldret, skal du selvfølgelig have muligheden for at købe ekstra fyld. Det finder du lige her

Er puden OEKO-TEX certificeret?

Puden er OEKO-TEX STANDARD 100 certificeret. Dette betyder at den er testet for skadelige stoffer og din garanti for puden lever op til dette. Certifikat. BEHO.037904

Hvad er leveringstiden?

Såfremt puden er på lager og du bestiller inden 14.30, har du typisk puden næstkommende hverdag. I enkelte tilfælde, kan der dog forekomme længere leveringstid.

Kølende memory foam hovedpude - Recoverym8
Justerbar hovedpude - Recoverym8
Find den rigtige højde på din hovedpude - Recoverym8

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til valg af hovedpude, den finder du her


Hvad sker der hvis du får for lidt søvn?

Søvn er utrolig vigtigt for ens restitution og generelle helbred. Under søvn gennemgår kroppen og hjernen en række vigtige processer, der er afgørende for at opretholde og genoprette fysisk og kognitiv funktion. Her er nogle af de vigtige grunde til, at søvn er afgørende for restitution:


Fysisk restitution:

Søvn spiller en central rolle i at hjælpe kroppen med at gendanne sig efter dagens aktiviteter. Under søvn frigiver kroppen væksthormoner, der er vigtige for muskel genopbygning og vævsheling. Samtidig øges blodgennemstrømningen til musklerne, hvilket bidrager til deres genopbygning og genopretning.


Mentalt og kognitivt helbred:

Søvn er afgørende for en sund kognitiv funktion og optimalt mentalt helbred. Det er under søvn, at hjernen konsoliderer og bearbejder informationer, der er blevet opfattet i løbet af dagen. Dette spiller en vigtig rolle i læring, hukommelse, opmærksomhed og problemløsning. Mangel på søvn kan resultere i nedsat koncentrationsevne, dårlig hukommelse og reduceret kreativitet.


Immunfunktion:

Søvn spiller en vigtig rolle i reguleringen af immunsystemet. En tilstrækkelig mængde søvn er nødvendig for at opretholde et sundt immunsystem, der kan bekæmpe infektioner og sygdomme. Søvnmangel kan svække immunsystemet og øge risikoen for sygdomme som forkølelse, influenza og andre infektioner.


Emotionel balance:

Manglende søvn kan påvirke den følelsesmæssige regulering og stabilitet. Søvnunderskud kan føre til irritabilitet, følelsesmæssig sårbarhed, øget stressniveau og nedsat evne til at håndtere og regulere følelser. En tilstrækkelig mængde søvn bidrager til en mere positiv stemning og bedre psykisk velvære.


Generel sundhed:

Søvn spiller også en rolle i reguleringen af mange andre aspekter af vores helbred. En god søvn er forbundet med en lavere risiko for at udvikle kroniske sygdomme som hjertesygdomme, diabetes, overvægt og depression. Søvnmangel kan forstyrre hormonbalancen i kroppen, herunder øge sulthormonet ghrelin og mindske mæthedsfølelsen af hormonet leptin, hvilket kan bidrage til vægtøgning.


For at opnå en optimal restitution anbefales det at få mellem 7-9 timers søvn om natten for de fleste voksne. Dog kan individuelle behov variere. Det er vigtigt at prioritere god søvnhygiejne, gode vaner, aktiviteter der fremmer en god søvn, og ting du skal undgå, fordi det kan forstyrre søvnen.

Justerbar hovedpude i seng - Recoverym8
Kvinde på Justerbar hovedpude - Recoverym8
Kølende hovedpude - Recoverym8

Pricerunner købsgaranti Recoverym8