Afhent i Valby - Levering: 1-2 dage - Fri fragt fra 999,-

Bemærk: De næste 14 dage sender vi kun pakker afsted søndag & onsdag aften
Vi sender din ordre om:
00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Er det godt at bruge massagepistol?

Hvis du har behov for, at give dig selv en mere dybdegående massage, så er det en god idé at bruge en massagepistol.Måske har du ikke hørt om en massagepistol før, så det vil jeg her prøve at forklare og komme ind på fordelene ved. 

Navnet lyder mere voldeligt end det er, og kommer af formen, og ikke fordi den kan skyde med skarpt. Der medfølger til de fleste massagepistoler 4-6 forskellige ”hoveder”, som nemt kan udskiftes, for at tilpasse til de forskellige typer af massage og den enkelte muskelgruppe. Massagepistoler kan komme i mange forskellige variationer, med mange forskellige hastigheder, slag/min, volt, watt, massagehoveder, batteritid, slagdybde med mere. Det mest almindelige er 20 hastigheder, 2000 - 4000 slag/min, 12-24v, 4-6 massagehoveder, 3 - 7 timers batteritid og slagdybde på 10-14 mm.

De mange forskellige indstillingsmuligheder og massagehoveder, gør det muligt at bruge den til at massere hele kroppen. Både de lidt mere følsomme områder, men også de områder der har brug for at der bliver arbejdet dybt i musklen. Massagepistoler er trådløse og meget transportabel, hvilket gør at det er muligt at bruge den stort set alle steder, når du ser tv, når du sidder og nyder solen, i træningscentret, på arbejdet m.m. 

Massagepistolen kan bruges opvarmende til fysisk aktivitet, da dette vil varme den behandlede muskel op og gøre den langt mere smidig, men også øge blodtilførslen og derfor skabe en langt bedre kontakt. Her er tale om et lille " pump " - og personer der styrketræner meget, kender helt sikkert godt til at have et pump og hvad dette kan gøre for følelsen af kontakt til den enkelte muskel under træning 

Du vil hurtigt vænne dig til at få massage, og massagepistolen vil blødgøre dit bindevæv og løsne op for spændinger i din krop, så stivheden forsvinder. Fordelen ved at bruge massagepistolen frem for dine egne hænder er, at massagepistolen kan give dig dybdegående massage, så længe du ønsker det. Hvor dine hænder hurtigt vil blive trætte, og derfor have brug for en pause. Udover det selvfølgelig også er langt mindre anstrengende at sidde og holde en maskine og lade den gøre arbejdet for det.Hvem kan bruge en massagepistol?

Massagepistoler er til ALLEMange tror måske at massagepistoler kun er til folk der træner meget, men det er en misforståelse.

Massagepistoler kan selvfølgelig som tidligere nævnt bruges til bl.a. hurtigere at restituere efter fysisk aktivitet og forbindes derfor tit med træning, men har du spændinger, spændingshovedpine, skinnebensbetændelse, myoser eller lignende, så bør du også overveje at købe en massagepistol.

Det har aldrig været nemmere at give dig selv alt fra behagelig wellness massage til dybdegående (og til tider mindre behagelig, men utroligt effektiv) massage. Personer der sidder på kontor dagen lang, døjer tit med spændinger især i nakke og skuldre, og her vil du opleve at massagepistoler på meget kort tid vil komme disse spændinger til livs. Da massagepistoler som tidligere nævnt er batteridrevne, trådløse og støjsvage, så vil du kunne have din massagepistol med på arbejde og bruge den i dine pauser uden at være til gene for nogen.

Personer med meget hårdt fysisk arbejde, og derfor en krop der stort set konstant er øm og overbelastet, vil også med fordel kunne bruge massagepistolen til at løsne op i spændte muskler - og den øgede blodcirkulation som opnås ved brug af massagepistoler, vil hjælpe med til at transportere affaldsstoffer, men også vigtige næringsstoffer, hvilket vil bidrage til at opnå hurtigere restituering / recovery.

Har du fibromyalgia, andre muskelsmerter, ømme muskler, eller kronisk uro i kroppen vil du også have stor gavn af at bruge massagepistoler og dermed stimulere dine muskler, og opleve langt færre smerter, stivhed og ubehag. Døjer du med væske i benene (eller andre steder i kroppen) vil du med fordel også kunne bruge massagepistolen til at skabe cirkulation og på denne måde rent faktisk komme af med væsken.

Den øgede cirkulation kan og hjælpe til med at give følelse og varme i dele på kroppen hvor du ellers oplever problemer med dette.Hvem kan bruge en massagepistol? Har du haft skader, eller været igennem en større operation, kan massagepistolen med fordel også bruges her. Ofte vil du have en masse spændinger i de omkringliggende muskler efter en skade eller større operation. Dette sker fordi kroppen kompenserer for ikke at kunne bruge det skadede område og det vil hurtigt gå hen og overbelaste alle de muskler som pludselig bære vægten for det skadede område. Her vil massagepistolen hjælpe dig med at få løsnet op igen.

Pricerunner købsgaranti Recoverym8