Afhent i Valby - Gratis levering - Leveringstid: 1-2 hverdage

Recoverym8 9 (Supreme) Massagepistol

DKK 1.999,00
DKK 1.399,00

Bemærk: Du får lige nu vores massageolie med gratis når du køber denne massagepistol.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager


Bedømt til bedste PREMIUM massagepistol på flere bedst-i-test sider. 

Dette er en af de absolut stærkeste og mest hårdføre massagepistoler på det danske marked. Udstyret med “military grade” motor (220w). Den har indbygget AI smartchip, auto-off og tryksensor.

Denne trådløse massagepistol er utrolig kraftig og samtidig støjsvag. Den har 6 hastigheder, 3280 slag/min, 25 volt og 6 massagehoveder. Den er udstyret med en “military grade” motor der kan leverer hele 220w, hvilket er op til 10 gange mere end de andre massagepistoler på markedet. Motoren leverer samtidig stor præcision, dette er med til at eliminere unødige vibrationer og støjer fra massagepistolen. Hvis det ikke var nok, så har massagepistolen en slagdybde på hele 14mm! Slagdybde er noget af det vigtigste på en massagepistol, da det er slagdybden der dikterer hvor dybt massagepistolen arbejder i musklen.

Supreme er til dig der dyrker sport på højt plan eller til dig som ganske enkelt vil have det bedste og ikke går ned på udstyr.


Har du brug for udvidet garanti? Læs mere her

Specifikationer
Vægt
1 kg
Motor
55mm 220w military class motor (Bemærk: De fleste massagepistoler på det danske marked har en 48mm motor, hvilket gør at de kan klare mindre modstand og dermed let går ud)
Tryksensor
Viser hvor meget tryk der påføres
Slagdybde
14 mm
Støjniveau
30-60 dB
Hastighed
6
Display
Trykknap med visning af hastighed, batteri og tryksensor
Slag/minut
Op til 3280
Batteritid
Op til 5 timer (2600mAh) 25.2V
AI smartchip
Efter 10 minutters brug, går massagepistolen i stand-by tilstand. Dette er for at minde dig om, at du nu har udført en effektiv behandling. Du kan til enhver tid starte massagepistolen igen.
Auto-off
Du behøver ikke tænke på om du har husket at slukke massagepistolen, den slukker automatisk efter 60 sekunders inaktivitet.
Certifikater
CE, ROHS, FCC
Hvad er der i pakken?

Recoverym8 Supreme massagepistol

Recoverym8 50ml massageolie

6 Forskellige massagehoveder

Dansk brugervejledning

Transporttaske

OpladerVejledende brug af de 6 massagehoveder

Gaffel hovedet er specielt godt til at massere f.eks. langs rygrad og akillessene.

Patron hovedet er specielt godt til dybdegående massage / trigger point. Den spidse form gør at det er ideelt til at massere meget specifikke steder, og gør det derfor nemmere at bruge i områder hvor det ellers er svært at komme til med de andre massagehoveder. 

Kugle hovedet er specielt godt til all-around afslappende / wellness massage, da det er af blødere materiale. Dette gør det også ideelt at massere med ved nakken og andre lidt mere fintfølende områder, som helst ikke skal irriteres/stimuleres for meget. 

Rundt fladt hoved er specielt godt til at massere de store muskelgrupper som f.eks. lår og baller / glutes, da det er af en hårdere plast end det kugleformede og derfor giver et kraftigere tryk og derfor arbejder dybere i musklen.

Fladt stål hoved kan benyttes på hele kroppen, men er især godt til at massere større muskelgrupper. Samtidig gør det rustfrie stål det nemt at rengøre.

Halvkugle hoved er perfekt til alle de større muskelgrupper, hvor der godt må masseres lidt ekstra hårdt. Samtidig gør "halv kugle" formen det muligt at massere i skæve vinkler, da du også med fordel kan udnytte siderne af kuglen.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et trådløst massageapparat der benytter slagterapi og utroligt effektivt går ind og stimulerer det behandlede område og dermed lindrer og løsner op i ømme og stive muskler. Læs mere her

Hvem kan bruge en massagepistol?

Det kan alle, med få undtagelser. Mange tror fejlagtigt at massagepistolen kun er til sportsudøvere, men har du generelt spændinger i nakken, eller andre steder i kroppen, efter for meget stillesiddende arbejde, kan en massagepistol hurtigt blive din nye bedste ven.

Har du pacemaker, lider af hjerteproblemer, eller andre alvorlige diagnoser, bør du altid henvende dig til egen læge inden brug.

Hvad kan en massagepistol hjælpe med?

Spændingshovedpine

Uro i kroppen

Fibromyalgi

Generelle spændinger i kroppen

Ømme muskler

Øget blodcirkulation (har du f.eks. haft en skade, kan dette være meget fordelagtigt for dig)

Opvarmning før træning (øget bevægebane)

Restituering

Bedste premium massagepistol
Recoverym8 supreme kraftigste massagepistol
Recoverym8 supreme bedst i test 2021